Bivša supruga Alberta Nađa: Muž mi duguje 30,000 evra alimentacije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Suđenje Jelene i Alberta Nađa, bivšeg fudbalera i danas je održano, a nakon zavšetka bivša supruga proslavljenog sportiste za medije je otkrila kako teče proces i čemu se nada:

 

– Na ročištu je bilo kao i uvek, davali su iskaz svedoci. Danas je trebalo da bude poslednje ročište, ali oni su našli nekog novog svedoka. Sigurno ću isterati ovo do kraja jer znam za koga se borim – rekla je Jelena i otkrila da je njen srednji sin imao zdravstvenih problema:

– U subotu zbog onoga što je izašlo u novinama, srednje dete mi je završilo u Urgentnom centru zbog užasnih bolova u glavi. Zbog izjava koje gospođa daje (Mirna Nađ), biće tužena. Neću da dozvolim da moja deca čitaju laži bez dokaza – istakla je Jelena i otkrila koliko novca joj Albert duguje:

Advertisements

 

– Ovo ne može da se završi mirnim putem jer ja svoje troje dece, pored živog oca, sama izdržavam. Ne bih volela da ode u zatvor, ali ako ne isplati ono što duguje… Duguje mi 34.000 evra bez školarine od 24.000 evra koju sam ja platila. To ću mu oprostiti – navela je bivša gospođa Nađ i dodala da ima planove sa tim novcem:

 

– Već znam šta ću s tim novcem, prebaciću na račune svoje dece. Nemanja će da počne posao neki, Nikola će da ostavi za fakultet, a Jani ću da oročim za školovanje – tvrdi ona i na kraju priznaje da se bivši fudbaler godinama nije video s decom.

 

REPUBLIKA.RS / PRINTEL

 

Advertisements

error: