BIKOVIĆ: Protesti protiv Vučića su smešan maskenbal

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Srpski glumci Miloš Biković i Sergej Trifunović na društvenoj mreži Twiter razmenili su poruke povodom nedavnog protesta opozicije koji se svake subote održava u Beogradu već nekoliko nedelja.

 

Sve je počelo kad je na svom Tviter profilu Miloš Biković napisao:

“A u Parizu žurka…”

Oštar na jeziku, Sergej mu je dogovorio :

“Žurka i u Beogradu, mili. Naidji”, napisao mu je Trifunović, koji je kasnije dodao da Biković voli dobre žurke.

“Posle takvih žurki se loše trezniš ako se svašta pomeša. Tematske žurke su maskenbal sa nepoznatim ishodom”, napisao je Biković.

Advertisements

 

“Mislim da bi ovih 50 soma ljudi and counting baš obrnuto, rekli da je ovo što se dogadja na ulicama tvog rodnog grada, upravo žurka otrežnjenja, no Bože moj. Percepcije su uvek različite. Zavisi gde si. Bitno je da je tebi dobro tamo gde si”, odgovorio mu je Trifunović, ali je dobio ekspresan odgovor.

 

Kako je jutro pametnije od večeri, Sergej je prenoćio i danas uputio pozrav vlasniku TV Pinka Željku Mitroviću i glumcu Milošu Bikoviću.

 

Povod za ovakav tvit je svakako Bikovićev komentar na proteste u Parizu, ali i Mitrovićeva izjava da su Sergej i on bili prijjatelji, kao i da je Sergej tada bio normalan.

Naime, Mitrović je u poslednjem intrevjuu govorio o prijateljstvu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koje i danas traje, ali i o nekadašnjem prijateljstvu sa Sergejem Trifunovićem.

 

ESPRESO.RS / FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: