Besni roditelji sa Kosova pisali Vučiću: Zašto ste delili paketiće samo deci članova SNS-a?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Grupa roditelja iz Goraždevca, najveće srpske enklave na KiM, uputila je otvoreno pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću, nezadovoljni, kako kažu, nepravednom raspodelom novogodišnjih paketića.

U pismu koje je potpisalo 12 roditelja iz Goraždevca navodi se da je grupa dece odvojena prilikom podele novogodišnjih i božićnih paketića od strane Opštinskih odbora Srpske napredne stranke, a druga grupa pozvana u školu radi uručenja istih.

Advertisements

– To predstavlja najgori mogući čin odvajanja dece koja žive u enklavama kao što je naša. Želimo ovom prilikom da vam se zahvalimo što ste se zajedno sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem lično založili da deca sa KiM dobiju paketiće, kao lep gest i znak pažnje, međutim u Goraždevcu su tu privilegiju imala samo deca čiji su roditelji članovi ili aktivisti Opštinskog odbora – stoji se u pismu koje prenose srpski mediji sa Kosova.

Roditelji napominju da imaju novca da svojoj deci obezbede paketiće, ali se pitaju da li je lepo da jedan deo dece u Goraždevcu gleda sa strane kako drugi deo prima poklone.

Reč je o 2.100 poklona koje je Srpska napredna stranka u Leposaviću podelila opštinskim odborima na KiM uz pomoć predsednika Aleksandra Vučića i potpredsednika stranke Marka Đurića.

 

 

Radio KiM / Teleprompter

Advertisements

error: