BEOGRAĐANIN POSTAO TEŽAK INVALID ZBOG RAČUNA: Žandarm mi razbio glavu zbog četiri dinara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

UŽAS Kasirku sam zamolio da ostanem dužan, a ona je počela da viče. Tri meseca kasnije njen muž me presreo, udario me i polomio mi sinusnu kost.

Koliko vredi ljudski život? Ako pogledate Vladimira Šulejića (33) – četiri dinara. Toliko mu je zafalilo da plati račun u prodavnici. I zbog ta četiri dinara mu je polomljena sinusna kost, skidano lice tokom operacije, ostao je trajni invalid…

Zvuči jezivo i nestvarno ali, nažalost, istina je. Šulejić nam je ispričao da je svratio u radnju u Oplenačkoj ulici u Rakovici u septembru 2015. godine da bio kupio „koka-kolu“ od 44 dinara. Kod sebe je imao krupne novčanice i sitno samo 40 dinara, pa je zamolio kasirku M. S. da joj kasnije donese još četiri dinara. Kaže da je ona tad počela da viče i da ga vređa, a on je rekao da će da je prijavi šefu. Potom je otišao. U narednom periodu je svraćao u tu prodavnicu i nije bilo nikakvih problema, dok tri meseca nakon incidenta nije, kako objašnjava, naišao na njenog muža.

Advertisements

Ne može da zaspi

– Ušao sam u radnju 25. decembra. Unutra su bili M. S. i jedan muškarac. On je pio špricer. Kasnije sam čuo da je žandarm. Kada sam izlazio, povukao me je za ruku i jako udario glavom u glavu. Zamračilo me pred očima. Pao sam. Vikao je: „Ko si ti da prijavljuješ moju ženu direkciji?!“ Ona ga je uvukla u radnju. Uspeo sam da se dovučem do kola i dovezao se do kuće.

Tada je pozvao Hitnu. Na kraju je završio na maksilofacijalnoj hirurgiji.
– Konstatovan mi je prelom sinusne kosti. Operaciju sam imao 13. januara 2016. Skinuli su mi lice da bi me operisali. Oporavak je bio spor i izuzetno bolan. Imam traume. Kada sklopim oči, vidim njega! Želim da imam ženu i decu, ali sam sada invalid prvog stepena! – priča Vladimir, kojem je na glavi uočljiv veliki ožiljak.

 

KURIR

Advertisements

error: