BEOGRAD: Mladi par se kolima zakucao u autobus pa poginuo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Miloš Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21) poginuli su u svom „grand čirokiju“, a sumnja se da je nesreći prethodila trka s drugim vozilom.

 

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice u beogradskom naselju Karaburma, poginuli su Miloš Nikolić (25) iz Slanaca i njegova devojka Nataša Belčević (21) iz Novog Sela.

 

Oni su bili u džipu „grand čiroki“ koji se zakucao u autobus na noćnoj liniji 32, čiji su vozač D. Đ. (50) i kondukterka Đ. S. (56) teško povređeni.

Advertisements

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila u trenutku kada se džip kojim je upravljao Nikolić kretao iz pravca centra grada ka Višnjici, kada je naleteo na autobus koji je nailazeći iz suprotnog smera skretao ulevo na raskrsnici.

 

Kobna brzina

– Sumnja se da je džip išao brzinom od oko 200 na sat. U trenutku udarca sat na brzinomeru je ostao ukucan na 170 kilometara na sat, pa se pretpostavlja da je u autobus udario pri toj brzini. Od siline udarca džip je gotovo prepolovio autobus, u kome, srećom, nije bilo više putnika – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

 

KURIR / FACEBOOK

Advertisements

error: