BBC: Met Leblank napušta Top Gear!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Popularni glumac saopštio je da će sledeća sezona serijala, koja će se emitovati kasnije ove godine, biti poslednja u kojoj će se pojaviti kao voditelj.

 

Leblank je bio važan član voditeljskog tima koji je BBC okupio 2016. nakon prekida saradnje sa Džeremijem Klarksonom, Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejom.

Do sada se ovaj američki glumac pojavljivao u tri sezone obnovljenog serijala Top Gear, a sledeća, koja će se emitovati tokom 2018, biće mu ujedno i poslednja.

 

U izjavi za medije povodom odlaska sa mesta voditelja Leblank je rekao da je rad u emisiji Top Gear za njega bilo zabavno iskustvo i da je veoma uživao u saradnji sa ostatkom tima.

Advertisements

 

Uprkos tome, glumac je objasnio da su mu posvećenost serijalu i česta putovanja oduzimala previše vremena koje bi želeo da provede sa svojom porodicom i prijateljima, i da je zbog toga ipak odlučio da ode.

 

“Ostaću zauvek Top Gear fan i želim ekipi uspeh u daljem radu. Hvala ima na sjajnoj ‘vožnji'”, zaključio je Met Leblank.

 

Nakon što je objavio da napušta Top Gear, glumac je na Twitteru dobio podršku i pohvale od dvojice kolega-voditelja, Krisa Harisa i Rorija Rida, koji su proteklih godina sarađivali sa njim.

 

izvor: AUTO / PROMO

Advertisements

error: