BAHATO! DIREKTOR RTS-A BUJOŠEVIĆ: Raduje me što se svi ljute na nas, baš me briga!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević izjavio je danas, povodom kritika koje stižu na račun javnog servisa, da ga to raduje.

 

„Raduje me što su svi ljuti na RTS“, kratko je prokomentarisao Bujošević u izjavi za Sputnjik.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin najavio je da će tražiti smenu rukovodstva Radio-televizije Srbije i da će zatražiti podršku koalicionih partnera, jer, kako je rekao, čelnici javnog servisa očigledno više vode računa o tome šta će neko viknuti na protestima, nego o državnim interesima. Prema rečima Vulina, rukovodstvo javnog servisa „više ne polaže račune svojoj državi i više vodi brigu o tome šta će im neko viknuti na ulici“.

Advertisements

Sa druge strane, premijer Aleksandar Vučić rekao je da ga je takav zahtev nasmejao.

„Svi žuti su ostali tamo, svi vedre i oblače, sve koje je postavljala Demokratska stranka… Dođe zabavno da gledate kako bi neko kad skupi 60 ljudi da ima pet minuta u Dnevniku… Kad to traži Vulin onda je to diktatura, a kada drugi to traže onda je to demokratski zahtev. Da li sam uvek bio srećan zbog onoga što radi RTS? Nisam. Ali postoje oni koji odlučuju o tome“, rekao je Vučić. (Izvor: Beta)

U daljem naovud INFORMERA, Bujošević napominje da ga baš briga ko šta misli o RTS, te da je televizija najrealnija moguća.

BETA

Advertisements

error: