B92, PINK, STUDIO B, RTS SRAMITE SE! – Hiljade ljudi marširalo ulicama Beograda, a mediji ćute!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Protest studenata u Srbiji nastavljan je i šesti dan u Beogradu, a danas im se pridružili članovi sindikata vojske i policije, koji su zajedno sa njima krenuli protestnu šetnju uz Marš na Drinu, ali i istaknute ličnosti iz javnog života.

 

Koloni demonstranata među prvima se pridružio proslavljeni glumac Ateleja 212 Milan Caci Mihailović.

“Ja imam veliko poverenje u vojsku i policiju. Smatrao sam da treba da dođem i da podržim i njih i studente. Mladost treba da podržimo. Ja sam od onih koji ne misle da je ovo tajna zavera”, rekao je Caci za Kurir uoči početka današnjeg protesta.

U gužvi smo primetili i reditelje Kokana Mladenovića i Janka Baljaka, ali i novoizabranog predsednika NUNS Slavišu Lekića.

Advertisements

I Lekić i Baljak su brojnim postovima na Tviteru uživo prenosili atmosferu sa beogradskih ulica, a uoči početka protesta ekipa Kurira je razgovarala i sa Ljubisavom Đokićem, poznatijim kao Džo Bagerista.

“Očekivao sam tad 6. oktobar, a ovo će biti 6. oktobar. Ovi moraju da se lustriraju i da im se oduzme sva imovina. Treba smeniti vrh policije, vojske, sudstvo… Treba da se reformiše PIO fond. Mi koji smo radili i gradili državu imamo male penzije, a oni koji su rasturali imaju veliku. To mora da se reformiše. Ja primam 10.000 -12.000 dinara mesečno. Za mene se kače svi. Dva meseca su mi isključili struju, nije bilo nikog da mi pomogne. Biću tu svakog dana dok se ne smene svi do čistačice”, rekao je za Kurir Džo Bagerista.

Demonstrante su danas podržali i lider pokreta Dveri Boško Obradović i psihološkinja Mila Alečković.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: