ANDREJ VUČIĆ ZAHTEVA: Gradonačelnica Beograda Irena Vujović!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gotovo je izvesno da će predsednica opštine Savski venac Irena Vujović biti nova gradonačelnica Beograda – tvrdi izvor blizak vrhu SNS i dodaje da ju je za to mesto kvalifikovalo dobro vođenje opštine kao i odlični izborni rezultat koji je na njoj ostvarila.

 

Prema rečima našeg izvora, Vujović uživa veliko poverenje vrha stranke, jer se pre svega pokazala kao vrlo operativna i sposobna na funkcijama koje je dosad obavljala, ali i zbog toga što je u SNS-u od samog osnivanja. Takođe, izvor podseća da je Vujović u jednom periodu bila pomoćnica Siniše Malog, tako da „zna posao i razume se u sistem“.

Advertisements

Suprotno tome, drugi naš sagovornik takođe upućen u dešavanja u vrhu vladajuće stranke kaže da SNS još uvek nema rešenje za mesto gradonačelnika, te da su kod naprednjaka u toku klanovski sukobi. On objašnjava da je problem što, s jedne strane, Vujović ima podršku stranke ali, što je mnogo važnije, i predsednikovog brata Andreja (na slici iznad), dok je Vesić čovek koji bi po mišljenju mnogih „bolje vodio prestonicu“.

 

– Vesić je zapretio da će se povući iz stranke ukoliko Vujović bude nova gradonačelnica, tako da sada u SNS-u pokušavaju da mu smisle neko ministarsko mesto. U Naprednoj stranci su svesni da bi odlaskom Vesića iz gradske uprave izgubili mnogo u operativnom smislu, međutim, Vujović je favoritkinja onih koji se najviše pitaju. Zbog toga, ništa još uvek nije rešeno – tvrdi naš sagovornik.

 

DANAS.RS

Advertisements

error: