ANA BRNABIĆ PRETI MINISTRIMA: Branko Ružić i Ivica Dačić dobijaju otkaz!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iako se činilo da će na udaru biti samo ministri koje je predložio SNS, nije isključena mogućnost da „otkaz“ dobiju i ministri iz redova socijalista. Na tapetu šef resora za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

 

Rekonstrukcija Vlade Srbije, koju je najavila i premijerka Ana Brnabić, potkačiće i ministre iz redova Dačićevog SPS, otkriva Kurir. Iako se činilo da će na udaru biti samo ministri koje je predložio SNS, kako saznajemo, nije isključena mogućnost da na spisku za smenu u Nemanjinoj 11 bude i socijalista Branko Ružić, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

 

– Rekonstrukcija će, ako je bude, biti obavljena na osnovu rezultata rada svih ministara, ali bez izuzetka i nevezano za to kojoj partiji pripadaju. Kako sada stvari stoje, najslabija karika iz SPS je Ružić – priča izvor Kurira iz vrha vlasti.

Advertisements

 

S druge strane, Ružić poručuje da samoocenjivanje nije njegov manir i da bi bilo pretenciozno:

– Rekonstrukcija može biti lekovita ukoliko do nje dođe i ukoliko se sam proces sprovodi kao ocenjivanje prolaznih vremena za završetak projektovanih zadataka.

U iščekivanju smena, ni ostali ministri nisu se usudili da ocene svoj dosadašnji rad, poručujući da to treba da urade njihovi šefovi, koji su ih i predložili na te pozicije – predsednica Vlade i lider SNS i predsednik države Aleksandar Vučić.

 

– Ne želim da ocenjujem svoj rad zato što to treba da učine premijerka i predsednik Vučić, kao ljudi koji su me predložili na ovo odgovorno mesto i imaju pun uvid u sve rezultate koje postižemo – kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

KURIR

Advertisements

error: