AMERIKANAC ŽIVI U SRBIJI 7 GODINA: Zbog vas sam zamrzeo NATO SAVEZ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kada sam došao da živim u Srbiji, shvatio sam koliko je zla vlada moje zemlje učinila vašem narodu tokom bombardovanja. Srbi su divni i opušteni ljudi, za razliku od Amerikanaca, koji su svi na antidepresivima.

 

Oženiću se Srpkinjom jer želim da mi deca imaju najbolje gene.

 

Amerikanac Čarls Kater (41) već sedam godina živi u Srbiji i potpuno je oduševljen našom zemljom! Došao je 2010. kod nas u posetu igrom slučaja i već posle nekoliko dana shvatio da su mu Srbi mnogo bliži po mentalitetu nego Amerikanci.

Kaže da se tada, pošto su mu pokazali posledice bombardovanja 1999. godine, uverio da su Srbi divan narod kom su američka vlada i NATO pakt učinili mnogo zla. Odlučio je da se preseli u Srbiju i posle sedam godina misli da je to najbolja odluka koju je doneo u životu.

Advertisements

 

Pogrešna slika
Sve do 2010. Čarls je mislio da su Srbi zlikovci koji kolju i ubijaju. Vođen tim stavom ubacio se u jednu Fejsbuk grupu u kojoj se raspravljalo o odnosima Srbije i SAD, i ta odluka mu je promenila život.

Stidi se zbog svojih

Stidim se svog zla koje su Amerika i NATO naneli Srbiji
Čarls Kater

– Kolege iz “Forda”, gde sam u rodnom Ilinoisu radio kao menadžer, pokazale su mi Fejsbuk grupu pod nazivom “Mrzim Ameriku”, koju su napravila dva Srbina. Počeo sam da se svađam s njima preko Fejsa i ta rasprava mi je otvorila oči. Polako sam shvatao da nije sve onako kako nam mediji u SAD serviraju i da Srbi nisu tako loši kakvim ih predstavljaju. Sa tim momcima sam počeo da se družim i pozvali su me da dođem i posetim Srbiju, i to sam bez razmišljanja uradio. Tako je sve i počelo – priseća se Kater.

 

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: