ALEKSANDAR VULIN: Kajem se što sam rekao istinu kako sam došao do stana

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kruševac — Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je pogrešio što je, kako je naveo, rekao istinu u vezi sa kupovinom stana u beogradskoj opštini Zvezdara.

 

On je dodao da se kaje što je u tom slučaju postupio po zakonu.

Vulin je u Kruševcu, gde je prisustvovao predstavljanju rada Vlade Srbije u prvih 100 dana, zatražio da nadležni organi, kako je rekao, još jednom provere sve detalje u vezi kupovine tog stana.

“Ne tražim opravdanje, stan sam kupio pre šest godina kada nisam bio deo izvršne vlasti. Iskreno se kajem što sam rekao istinu, što nisam razmišljao kako ona zvuči. Nisam trebao reći da mi je pomogla porodica, trebao sam da ne kažem istinu”, kazao je ministar.

Advertisements

Prema njegovim rečima, podaci o tome kako je kupio stan poznati su već šest godina.

“Dve godine se mediji neprekidno bave time. Pisali su u NIN-u, u Vremenu, da imam kuće na Senjaku, na Bežanijskoj kosi, u Portugalu. O mom stanu, odnosno polovini stana, se više pričalo nego o svim pljačkaškim privatizacijama ili imovini političara od 2000. godine”, rekao je Vulin.

On je naveo da je zvanično i javno prijavio kupovinu stana ali i da je mogao da prijavi taj stan na suprugu ili nekog drugog člana porodice.

“Pogrešio sam, trebalo je da postupim kao ovi za koje ste otkrili da imaju jahte po Hrvatskoj”, kazao je Vulin.

B92

Advertisements

error: