ALEKSANDAR ŠAPIĆ urnisao Nebojšu Krstića: Politički podaniče, slugo ti si sramota Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je juče objavio tvit u vezi prikupljenog novca za lečenje male Teodore Vranješević, u kome izražava sumnju da je za terapiju potrebno 300 000 evra.

 

Krstić je u međuvremenu obrisao tvit, koji je izazvao ogorčenje i besne reakcije na društvenim mrežama, a danas mu je u ime fondacije Budi human odgovorio i Aleksandar Šapić.

Krstić je napisao da građani histerišu na državu čim se postavi vest za spas nekog deteta. U diskusiji nastaloj povodom njegove izjave on je naveo da “nije ovde u pitanju ni jedno konkretno dete”, već da ga zanima koja naša ustanova proverava cenu i valjanost lečenja u inostranstvu. Takođe je zapitao “da li su roditelji edukovani da znaju šta im daju u stranim bolnicama koje im traže 300 ili 500 hiljada evra?”

——.

“Poštovani gospodine Nebojša Krstiću, bivši savetniče Predesdnika Republike Srbije, a danas marketinški stručnjače.Primoran sam da Vam kažem nešto što nikad nikome izgovorio nisam.Vi ste bruka i sramota ovoga društva i zemlje Srbije i sramota me je što živim u istoj zemlji i vremenu sa Vama.Kad ste odlučili da se javno “pitate” ko to odlučuje koliko kom detetu treba novca za lečenje, gde idu te pare i zašto se diže tolika buka u javnosti da bi se skupljale pare za ” neko dete”?

Advertisements

Odgovoriću Vam sledeće. Želim da nikad ne dođete u situaciji kao te nesrećne porodice, da odete u bolnicu i da vam lekari kažu da ako za nekoliko dana ne nađete par stotina hiljada evra, da će vaše dete preminuti. Nikada vam to ne želim, iako ste, kako sam rekao bruka i sramota naše nacije.

Nesrećni roditelji dolaze u našu fondaciju Budi human www.budihuman.rs, ne iz hira ili iz besa, već iz potpunog očaja, a istovremeno poslednje nade da ćemo možda uspeti da im pomognemo. Borimo se već skoro 4 godine, za svako dete, za svaku osobu koja dođe, sa više ili manje uspeha. Puno puta smo uspeli da skupimo novac, kao ovaj poslednji, rekordno brzo, za malu Teodoru, nekada nažalost i nismo, ali to nas ni jednog momenta nije pokolebalo da odustanemo ili se predamo, jer znamo da bi time izdali poverenje baš tih istih nesrećnih roditelja, koji su se upravo nama, iz očaja i beznađa, obratili za pomoć.

Čak i ljudi, mada ne znam da li zaslužujete da se tako nazovete, popust vas koji su pokušavali da nas ospore, nisu nas omeli da nastavimo u našoj borbi i da znate da nas u tome niko, nikada, zaustaviti neće.

 

 

KURIR NOVINE

Advertisements

error: