ADVOKAT MIROJE PRETI PRELETAČEVIĆU: Ako mi tvoje pristalice ugroze život, čeka ih metak!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novosadski advokat Miroje Jovanović, koji je postao poznat kada je uložio prigovor na kandidaturu Belog i time doveo u pitanje desetinu hiljada potpisa, brutalno preti ubistvom svakome ko ga uznemiri!

 

“Ko mi se najavi na adresu stana ili kancelarije, ili se pojavi nepozvan, da preti meni i porodici čeka ga metak u čelo”, napisao je Miroje na Tviteru.

Čim se pojavila ova skandalozna izjava, usledile su burne reakcije!

Iako je tvit objavljen pre više od 17 sati, on nije obrisan, niti demantovan.

Miroje se ranije žalio da mu je nalog na Fejsbuku hakovan i da neko umesto njega postavlja objave, ali se za Tviter i konkretno ovaj tvit nije oglašavao.

Podsetimo, Jovanović je uputio prigovor RIK-u na kandidaturu Preletačevića, a potom je na Fejsbuk stranicu postavio i fotografije teksta prigovora koji sadrži 18 tačaka.

Advertisements

“Sine Luka, dobio si od čike prigovor na kandidaturicu. Reko da te jutros obradujem i razbudim bolje od kafice. Ljubi čika Miroje! #samojako”, napisao je Jovanović na svom profilu na Fejsbuku.

Ubrzo su usledile reakcije pristalica Preletačevića, koji su mu čak i slali kaprićoze na kućnu adresu.

Beli se ogradio od ovih reakcija i rekao da on nikome ne preti.

– Šta narod radi Miroju ja ne mogu kontrolisati, slobodni ljudi rade šta hoće, a poslali su mu kaprićozu na kućnu adresu. To je divno – kaže Beli za Kurir.

Miroje Jovanović obavljao je funkciju pomoćnika gradonačelnika Novog Sada u prošlom sazivu, ispred stranke Treća Srbija.

 

KURIR

Advertisements

error: