A TI ZNAŠ KOLIKI MU JE!? – VUČIĆEVIĆ: Lažu da Vučić ima mali penis, to nije istina sve lažu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući u Jutranjem programu televizije Pink, izjavio je da je u toku najjadnija i najprljavija predizborna kampanja ikada viđena u modernoj istoriji Srbije, u kojoj NATO-dosovski kandidati lansiraju priču da Aleksandar Vučić ima “mikropenis” i u kojoj Vuka Jeremića podržavaju novine koje otvoreno pozivaju na ubistvo premijera!

 

– U toku je najprljavija i najjadnija predizborna kampanja u modernoj istoriji Srbije, neko je došao na ideju, očigledno u štabovima Saše dosovskog Jankovića i Vuka NATO Jeremića, da lansira priču da premijer Vučić ima “mikropenis”. Naravno da je to strašno – rekao je Vučićević.

Gostujući na u Jutarnjem programu TV Pink, Vučićević je posebno istakao glavnu temu sa naslovne strane današnjeg Informera:

Advertisements

– Vuka Jeremića je zvanično podržao Milovan Brkić, glavni urednik “Tabloida”, odvratnog pamfleta u kome se objavljuju najgore gadosti i izmišljotine o onima koji nisu po volji žutoj ološ-eliti. Tamo je pisalo da je Vučić bolesni homoseksualac koji seksualno opšti sa svojim sinom. Tamo je pisalo da Vučić sprema politička ubistva… da “samo snajper Srbiju spasava”… Te novine, koje su pozivale na ubistvo ne samo premijera Vučića, nego i drugih državnih funkcionera, su javno podržale kandidaturu Vuka Jeremića – istako je Vučićević.

Vučićević je potom rekao da je “mirkopenis” deo “koordinisane akcije” sa ciljem rušenja Vučića, kao i podrška koju je Vuk Jeremić dobio od nedeljnika Tabloid.

Vučićević se zatim “zgražavao” nad Tabloidom, kao “najogavnijim novinama koje pišu najgore laži”.

„Jeremića podržao Tabloid, odvratni pamflet u kome se pišu najgore gadosti, najogavnije izmišljotine i laži i on se nije ogradio“

Glavni urednik Informera dodaje da su se te novine, koje na naslovnoj strani otvoreno podržavaju Jeremića, pojavile na kioscima juče ujutru, a da Vuk Jeremić još nije našao za shodno da se ogradi od takve podrške.

 

IZVOR: NSPM

Advertisements

error: