A SRPSKE NIŠTA? Novinarka srpskog portala Espreso poklonila se žrtvama u Srebrenici

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ako ste među malobrojnima koji prate “satelitski” portal reketaškog Kurira, portal Espreso.rs, danas ste mogli da doživite potpuni šok i zapitate se – u kojoj zemlji živite! Bosni, Hrvatskoj, ili nekoj trećoj… ali svakako ne u Srbiji!

Jer, na ovom portalu, koji finansira hrvatski plaćenik i višemilionski poreski dužnik Aleksandar Rodić, tri glavne vesti usmerene su direktno protiv Srba i Srbije!

Naime, u glavnom naslovu “ISPLIVAO PRAVI SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Amerikanac pada na zemlju, a onda ga grupa Srba obara i šutira desetak sekundi!”, apsolutno se pretpostavlja krivica srpskih mladića, iako to nije uradio nijedan portal iz regiona koji bi imali mnogo više motiva da pljuju po Srbima i Srbiji. Ili možda ne više motiva od Rodića…

Advertisements

Jer, još dva naslova sa prve strane portala Espreso kao da su nastala u kuhinji hrvatsko-bošnjačke koalcije mrzitelja Srba. Prvi glasi: “NOVINARKA ESPRESA KLEKNULA PRED GROBOVIMA SREBRENICE: Došla sam ovde da oplačem dan kad su ubijene duše dva naroda”, a drugi: “MLADIĆ MI JE DAO ČOKOLADU, PA MI JE UBIO OCA: Ispovest dečaka sa čuvenog snimka iz Srebrenice”.

Pa vi kažite da li je to normalno za jedan srpski portal?!
Mada, kad se bolje razmisli, ovo je možda samo još jedan od bednih pokušaja reketaša i plaćenika Rodića da iskuka još neke pare od svojih hrvatskih i američkih prijatelja, jer je sasvim očligledno da će porez koji duguje državi Srbiji morati da plati!
A kad je o parama reč, Rodić je spreman na sve, pa i da proda svoju zemlju i svoj narod!

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: