A SIN JOŠ NA SLOBODI? – Ministar policije došao na rođendan ŽELJKA MITROVIĆA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Željko Mitrović je 31. maja napunio 50 godina, a kako tada nije bio u mogućnosti, rođendansku žurku je napravio u subotu uveče. „Blic” je imao ekskluzivno pravo da uđe na proslavu i medijskom magu čestita rođendan.

Žurka je organizovana u jednom restoranu na Kalemegdanu, a svi gosti su došli sa osmehom na licu, spremni za dobru žurku.

Advertisements

– Željko sa suprugom Milicom i ćerkama Kristinom i Andreom je nešto pre 21 čas stigao u restoran gde je organizovana proslava. Svi su bili dobro raspoloženi, kao i gosti koji su dolazi. Proslava je organizovana u bašti lokala, a kiša koja je u jednom trenutku pala nije pokvarila dobru žurku. Željko se sve vreme veselio, pevao, ćaskao sa gostima… U jednom trenutku je seo za bubnjeve i odsvirao omiljenu pesmu. Poznato je da on voli muziku, pa nije iznenađujuće što se priključio bendu. U jednom trenutku mu je društvo za instrumentima pravio i sin Aleksandar – kaže nam izvor koji se našao na licu mesta.

Na rođendanskoj torti je bila figura gitare, a i njegova mama Milka mu je donela tortu u obliku tog instrumenta. Željko je oduvao svećice, a zatim isekao prvo parče torte. U tom trenutku je zasvirala muzika, a on je zaplesao sa suprugom Milicom.

stars

Advertisements

error: