A OVO JE ŠTA? VUČIĆ: Putin se nije rukovao sa Tačijem!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je protokol u Parizu bio “čudan” ali da nema nameru da od toga pravi skandal jer ima važnije poslove oko kosovskog lobiranja.

 

Vučić negira da je Srbija poslala protestnu notu Francuskoj povodom rasporeda sedenja ali kao ni da predsednik Rusije navodno nije znao ko će sedeti do njega! Što je gotovo nemoguće jer ruska obaveštajna služba uvek zahteva da zna ko će biti  u posrednoj blizini ruskog predsednika o čemu i MSP dobije izveštaj pa i kancelarija ruskog predsednika.

Vučić je otišao korak dalje pa je čak izmislio i negativan stav Putina povodom Tačijeve blizine.

Advertisements

 

Čovek je okretao glavu od Tačija. Verujem da se šokirao kad je video ko sedi do njega. Prosto tako to ide. Čujem sad neki pričaju kako je Putin srdačno razgovarao sa Tačijem ikako su se rukovali. To jednostavno nije istina to lažu oni u Srbiji koji bi da je vrate 20 godina unazad! – rekao je Vučić.

 

Međutim par sati kasnije sve novinske agencije objavile su fotografije na kojima se jasno vidi da Putin i Tači imaju razgovor a palo je i rukovanje. Naravno postoje i video snimci koji ponovo po ko zna koji put demantuju Vučića.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: AFP

Advertisements

error: