A MISLILA JE DA ĆE PROĆI NEKAŽNJENO! Sprema se optužnica protiv HILARI KLINTON!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Postoji osam znakova, od inauguracije predsednika Trampa, koji ukazuju predstojeće gonjenje Bila i Hilari Klinton i Klinton fondacije.

 

Pre nego što počnemo, hajde da razmotrimo veoma bitne podatke o ovom slučaju.

Džejms Komi je odbio da da preporuku za krivičnu optužnicu protiv Hilari uprkos činjenici da je pod zakletvom ukazao na to da je Hilari prekršila zakon. U mejlovima sa njenog servera, pronađeno je više od 100 komada tajnih, poverljivih i strogo poverljivih informacija. Ali poverljive informacije koje FBI trenutno ima u svom posedu su samo jedan mali do slagalice.

Kakve informacije su sadržali ovi mejlovi? To su bile informacije toliko eksplozivne da je Hilari Klinton rizikovala zatvor uništavajući evidenciju.

Tokom vremena Hilari Klinton kao državnog sekretara, desila su se dva eksplozivna slučaja trgovine decom koja su zataškana od strane Stejt departmenta. Jedan je bio slučaj navodne misionarke Laure Silsbi koja je trgovala sa 32 dece nakon zemljotresa na Haitiju 2010. godine. Američki mejntrim medji su prikazali Silsbijevu kao jednostavnu misionarku koja pokušava da pomogne deci. Ali WikiLeaks nam je ispričao potpuno drugačiju priču. Ona nije bila samo misionarka. Silsbijeva je bila u direktnom kontaktu sa Stejt departmentom, i Hilari lično.

Advertisements

Deset lidera, uključujući i Silsbijevu, je uhapšeno i zatvoreno jer čekaju na ishod njihovog slučaja. WikiLeaks je obezbedio mejl koji uključuje Hilarinog “popravljača,“ Patrika Kenedija, koji je bio deo tajnog skupa koji je raspravljao kako bi Stejt department mogao da sakrije misionare iz medija nakon što budu pušteni iz zatvora.

Drugi slučaj trgovine decom je uključivao Hauarda Gutmana, 33. ambasadora u Belgij. Uprkos zapanjujućim optužbama protiv njega, uključujući i zvaničan izveštaj koji dokazuje da je bio umešan u trgovinu decom, slučaj nije dobio gotovo nikakvu pažnju mejnstrim medija u SAD.

WikiLeaks je takođe imao dosije o Gutmanu. On je bio glavni zadužen za prikupljanje sredstava za demokrte 2008. godine. Pogodite ko je izvukao Gutmana? Patrik Kenedi. On je očistio služene evidencije o Gutmanovim užasnim zločinima.

WEBTRIBUNE.RS

Advertisements

error: