A INFORMER NIJE!? – VUČIĆ: Kurir je stranačko glasilo ne treba ga shvatati ozbiljno

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je reketaški “Kurir”, koji po naređenju poreskog utajičava i medijskog mafijaša Aleksandra Rodića skoro mesec dana vodi najprljaviju kampanju protiv njega, najobičniji partijski bilten, koji ne može da komentariše kao druge dnevne novine.

Vučić je u intervjuu za “Nedeljnik” izjavio da na “Kurir” više ne gleda kao na štampu, već kao na političko, interesno glasilo koje koriste krupniji politički igrači.
Na pitanje da li je istina da je svojevremeno, u vreme režima Boris Tadića, lično zaštitio Aleksandra Rodića od hapšenja, Vučić je rekao:

Advertisements

– Neću da pričam o bilo kakvim ličnim odnosima, niti kakve sam odnose imao s ljudima. Meni je važno da čuvam svoju čast. Za druge nisam zainteresovan. Neka svako vodi računa o obrazu. Što se tiče problema, ne mislim da je problem u Rodiću. Problem je u mnogo krupnijim igračima koji su videli šansu. Ali i to je njihova stvar, nemam ništa protiv. Štampa je slobodna i svako može da piše šta hoće. Nisam ih tužio ni za jednu od 19 laži u prethodnim danima. Od toga da mi je Dinkić tajni adut, do najbrutalnijih izmišljotina. Ali dobro, to je sad partijski bilten, tako da je besmisleno da to komentarišem kao štampu.

Na konstataciju da mu je novinar Dejan Anđus postao veći neprijatelj od Olje Bećković, Vučić je odgovorio ga ne interesuje ni on ni njegove emisije.
– Ne postaje mi on (Anđus) ni veći prijatelj, ni veći neprijatelj. Nikad mu ništa nažao u životu nisam učinio. Ali ljudi valjda žele da budu važni. Misle da su mnogo bitni ako mene napadnu. Mislim da to društvo najbolje govori samo za sebe. Pogledajte. I Rodić, i Anđus, i Saša Mirković, i Vilibald Erić. Mnogo sam srećan kad vidim protivnike. Još im dodajte Slobu Georgijeva, taman da sve zaokružimo – podvukao je Vučić.

INFORMER.RS

Advertisements

error: