ODLIČAN POTEZ! Zbog velikih vrućina beogradski bazeni će raditi do PONOĆI!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

DUŽE KUPANjE U BEOGRADU: Bazeni rade do ponoći.

Plivališta na Tašu i Novom Beogradu produžila radno vreme; Cena ulaznice za plivanje u ovo doba košta 400 dinara

VRELINA “topi” uobičajeno radno vreme bazena. Javna kupališta produžila su radno vreme i uvela još termina po mraku zbog nadolazećeg vrelog talasa. Sugrađani mogu po ceni od 400 dinara da priušte sebi od dva do tri sata plivanja uveče.

Vrućina ne posustaje po zalasku sunca, pa su se pojedine uprave bazena tome prilagodile.

– Zbog porasta temperature u narednim danima, organizuje se noćno kupanje svakoga dana u periodu od 21.00 do 23.00 – navodi se u saopštenju SC “Novi Beograd”.

SRC “Tašmajdan” takođe se “uskladio” sa najavljenom prognozom tako što će raditi sat duže, od 21.00 do ponoći.

– Zbog najavljenih visokih temperatura produžavamo radno vreme za noćno kupanje na letnjem bazenu – piše u obaveštenju ovog sportsko–rekreativnog centra.

Advertisements

Plivači će moći na “Tašu” istovremeno da se hlade i đuskaju ovog petka i subote.

– Specijalna rasveta i ozvučenje, tri sata kupanja uz sjajnu muziku za koju su zaduženi di-džej Mandić i di-džej Ana – najavljena je žurka na zvaničnoj fejsbuk-stranici SRC “Tašmajdan”, uz obrazloženje da će onaj ko podeli ovu vest i osvoji najviše lajkova dobiti nagradu.

SC “Olimp” na Zvezdari već uveliko drži otvorena vrata za posetioce od devet uveče do sklapanja kazaljki u ponoć. Bazeni na drugom kraju grada, na Košutnjaku, zasada ne nude noćno brčkanje.

PAUZA KOD “GALETA”

BAZENI u sklopu SC “Milan Gale Muškatirović” neće raditi od 3. do 14. avgusta zbog održavanja FINA Svetskog juniorskog prvenstva u vaterpolu. Iz ovog sportskog centra izvinili su se posetiocima i pozvali ih da dođu na takmičenje i navijanjem pomognu našoj reprezentaciji.

NOVOSTI

Advertisements

error: