SPRDNJA! KARIĆ: O meni se snima svetski film hoću da me glumi MEL GIBSON!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dinastija Karić za snimanje filma želi da angažuje najveće holivudske zvezde.

HOĆEMO li holivudsku zvezdu Džuliju Roberts koja je prekjuče, navodno, otputovala iz Beograda, gledati u ulozi Milanke Karić u filmu o jednoj od najbogatijih srpskih porodica, biće poznato kada budu odabrani glavni glumci.

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je “Novostima” da preko menadžera pregovara sa slavnom glumicom ali i da je njegova želja da ga u filmu o dinastiji Karić igra čuveni Mel Gibson. Ipak, tu se ne završava spisak sa imenima holivudskih zvezda koje bi Karići rado angažovali.

– Milanka bi više želela da je igra Katrin Denev ili Šeron Stoun, žene koje vole nas Srbe – kaže, za “Novosti”, Bogoljub Karić. – Draganovu ženu Hafu glumila bi Penelope Kruz, a Sretenovu suprugu Slavicu – Ketrin Zita Džons. Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fanstastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri.

Advertisements

Ukoliko ne bude glumila Milanku, dojučeršnja gošća iz Holivuda Džulija Roberts mogla bi da igra Bogoljubovu snajku Marijanu Karić, suprugu njegovog brata Zorana. Spona između holivudskih zvezda i Karića je upravo jedan od članova ove porodice, filmski producent Simon de Karić.

Idejni tvorac projekta Bogoljub nedavno je najavio snimanje dokumentarno-igranog filma o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.

On je tada za naš list rekao da će se glumci otimati za glavnu ulogu, odnosno ko će ga igrati. Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra, ali budući da su ambicije Karićevih velike kada je reč o izboru glumaca, biće im potrebno mnogo više novca.

Advertisements

error: