KUDA OVO IDE!? Marina Abramović osniva SATANISTIČKU CRKVU u Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako Zicer ekskluzivno saznaje, pravi razlog posete Marine Abramović Srbiji nije nikakvo venčanje na kom ona mora da prisustvuje, već osnivanje nove crkve na našim prostorima – SATANSKE!

Već je odavno poznato da je Marina članica satanske crkve u Americi i da učestvuje u bizarnim ritualima te verske sekte, ali saznanje da bi tu organizaciju htela da proširi na ove prostore je izazvalo pravi šok.

Dok jedni vrte glavom u neverici i pričaju da nadležni organi to nikada ne bi registrovali, drugi podsećaju da je Marina deo organizovanog i vrlo jakog lobija u Sjedinjenim Američkim Državama. U tom se lobiju pored nje nalaze i brojne muzičke zvezde, glumice i glumci, kao i političari za koje se sumnja ne samo da su satanisti, nego i povezani sa lancem pedofilije u Americi, o kome se poslednjih godina sve otvorenije priča.

Advertisements

Naši pokušaji da potvrdimo ovu informaciju naišli su na zid ćutanja. Čak i naši dobro obavešteni izvori u administraciji, kad su čuli za koga pitamo, samo su odgovarali da neće time da se bave, a i da bi i nama bilo bolje da se manemo Marine, jer je to „velika priča, a mi smo mali“.

Ipak, redakcija Zicera neće posustati i očekujte više u narednim nedeljama, čim budemo saznali nešto više.

 

IZVOR: Zicer.org

Advertisements

error: