NOŽEM UNAKAZIO ŽENU, SUD GA POSLAO KUĆI! Presuda Osnovnog suda u Pančevu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ivan Kostić (42) osuđen na samo 10 meseci kućnog zatvora iako je tako izmasakrirao suprugu Sanju Sabljov (50) da joj je ruka ostala skoro nepokretna * U međuvremenu ju je još jednom pretukao.

Ivan Kostić (42) iz Pančeva nožem je prošlog marta zverski unakazio suprugu Sanju Sabljov (50), a osuđen je sredinom jula na samo 10 meseci kućnog zatvora, i to bez elektronskog nadzora! U međuvremenu, Ivan je još jednom krvnički pretukao Sanju, ali suđenje za to mu počinje tek krajem avgusta.

Sanja kaže da je šokirana i zgrožena presudom Osnovnog suda u Pančevu, kojom je, kako tvrdi, njen mučitelj nagrađen!

– Prošlog marta me je nožem isekao po licu, vratu, grudima i rukama… Presekao mi je ligamente desne ruke zbog čega sam ostala trajni invalid, a sud je ocenio da je kazna kućnog zatvora, i to bez elektronskog nadzora, adekvatna! To je bruka i sramota – ogorčena je Sanja.

Advertisements

Ona kaže da ju je muž tada napao iz čista mira u porodičnoj kući dok je ležala u krevetu sa sinom.
– Bio je pijan, ubadao me je po celom telu… Sin i ćerka su vrištali, a on je urlao na njih… Posle je utvrđeno da je imao 1,68 promila alkohola u krvi. Ja sam ostala unakažena, invalid, a on je posle mesec dana izašao iz pritvora – priča Sanja.
Nakon što su je zbrinuli u bolnici, Sanja je sa decom otišla u Sigurnu kuću, ali advokati su je, kako kaže, uporno nagovarali da se vrati kući.

– Prihvatila sam… Razmišljala sam da, uprkos svemu, moja deca treba da imaju i majku i oca. Ali moj uslov je bio da Ivan i ja idemo na savetovanja i medijaciju. U septembru 2016. vratila sam se sa decom u kuću, a na razgovore sa psihijatrima i psiholozima išli smo samo tri puta. Ivan posle toga više nije želeo da ide sa mnom i s tim smo završili – objašnjava naša sagovornica.

Mira u njihovoj kući, kako tvrdi, više nije bilo, ali do početka aprila barem nije bilo nasilja.
– Jednom prilikom, 4. aprila, odjednom je počeo da viče na mene. Vređao me je i ponižavao i naredio mi da se sklonim iz sobe. Otišla sam u kuhinju i čekala da zaspi. Tada sam ušla u sobu i legla u krevet… Probudio me je udarac u glavu. Drškom noža me je udario.

IZVOR: INFORMER.RS

Advertisements

error: