JADO JADNI! VUČIĆ u Nišu otvorio fabriku KABLOVA i to predstavio kao svetsko čudo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić je za nepuna tri meseca uspeo i da od institucije predsednika Srbije napravi putujući Trumanov šou, ne izbivajući sa televizije, koje ga uživo prate u stopu.

Nastavljajući tako višegodišnji serijal rijalitija, Vučić se danas obreo u Nišu, gde je ne samo unizio funkciju šefa države, nego je i u obraćanju uživo, ponovo duboko ponizio građane Srbije, a pogotovo stanovnike grada u kom je bio. Kod onih, malo manje osetljivih, izazvao je bar transfer blama.

Na otvaranju pogona jedne strane kompanije Vučić se, a kako bi on propustio takvu priliku, obratio javnosti, sve vreme držeći u ruci prvi proizvedeni kabl u novoj fabrici. Da, dobro smo videli, predsednik Srbije je o običnom kablu pričao kao da je reč o najnovijem čudu tehnologije.

Advertisements

“Ova žica izašla je iz moderne mašine u velelepnoj hali… Ni sam se nisam nadao da će ovako brzo fabrika da bude završena”, rekao je Vučić.

Ironija tu ne prestaje. Vučić se 2017. diči proizvedenim kablom u gradu, u kome su pre 32 godine pravili kompjutere i na desetine električnih uređaja!

Elektronska indutrija (EI) Niš, industrijski gigant iz grada u kome se Vučić hvali proizvedenim kablom, je osamdesetih godina prošlog veka u bivšoj Jugoslaviji imala oko 50 fabrika sa 28.000 radnika i godišnji bruto proizvod od oko 700 miliona.

Advertisements

error: