DIREKTOR N1 TELEVIZIJE: BIA htela da nam otme snimak na kojem se bije Andrej Vučić

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nekadašnji direktor BIA Aleksandar Đorđević i savetnica za medije predsednika Srbije (Suzana Vasiljević, prim. aut.) tražili su od Jugoslava Ćosića, programskog direktora N1, a u ime Aleksandra Vučića, koji je u to vreme bio premijer, da ta televizija ne objavljuje snimak prebijanja Andreja Vučića tokom održavanja Parade ponosa septembra 2014. godine.

Ovo je juče na Tviteru obelodanio direktor programa televizije N1 Jugoslav Ćosić, revoltiran izjavom aktuelnog šefa države Aleksandra Vučića u intervjuu na TV Pink da je televizija N1 znala da će njegov brat biti prebijen tokom Parade ponosa.

Ćosić: Od svih izmišljotina Aleksandra Vučića o televiziji N1, najveća je ona da smoznali da će „njegov brat biti izubijan“

Premijerove želje

– Od svih izmišljotina Aleksandra Vučića o N1, ova da je N1 znao da će „njegov brat biti izubijan“ je najveća. Veća i od one da podržavamo narko-dilere – napisao je Ćosić na ovoj mreži, kao i sledeće:

– Novinarka i snimatelj N1, koji su snimili događaj, na sud, čiji je ključni dokaz snimak TV N1, pozvani su kao svedoci, ne kao osumnjičeni.

Advertisements

Direktor programa N1 potom je naveo i da su ga ljudi iz predsednikovog (tada je bio na funkciji premijera) okruženja zvali i „prenosili Vučićeve želje“ da se snimak ne objavi.

– Tadašnji šef BIA Aleksandar Đorđević preneo mi je želju Aleksandra Vučića da ne objavljujemo snimak incidenta načinjen tokom Parade ponosa. Objavili smo ga. Nakon što sam odbio sugestiju šefa BIA da snimak incidenta s Andrejom Vučićem ne emitujem, odbio sam isti zahtev šefice Vučićevog PR – napisao je Ćosić, koji juče nije želeo ništa konkretnije da kaže o navedenoj temi.

Predsednik NUNS Slaviša Lekić izjavio je za Kurir da ovo nije pritisak, već „trpno stanje terora“.

– Nije nikakva tajna da je Vučić odavno okupirao javni prostor, bilo lično ili preko svojih plaćenih udvorica: Krstića, Đuka, Vučićevića, Milovanovića, Uzelaca, Dejana Vukova Stankovića i ostalih sličnih nikogovića! Ono što nije okupirao, a to je tek šačica medija, meta je njegovih ofanziva: od širenja laži o njima, čega se ne libi ni sam predsednik, do finansijskog zlostavljanja, zabranom oglašavanja državnih firmi u njima, između ostalog. Ovo se više ne može zvati pritiskom, ovo je trpno stanje terora. Miloševiću se to obilo o glavu! – smatra Lekić.

N1 SRBIJA / KURIR

Advertisements

error: