VUČIĆ PUKAO: DRŽAVA, TO SAM JA! Skandalozno obraćanje predsednika republike!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, dao je intervju za TV Pink, gde se dva i po sata svađao sam sa sobom, držao slovo kako smo lenj narod pa zato nemamo para, ponižavao političke protivnike… Još nam je otvorio oči da će sam odlučiti kada će otići s vlasti i koga će tada postaviti za naslednika, kao da Srbija nije demokratska država u kojoj se vlast bira na izborima, već tron, koji se predaje s kolena na koleno.

Prema rečima direktora marketinške agencije „Pragma“ Cvijetina Milivojevića, Vučić „prvi put otkako je obukao mirovnjačko ruho nije krio svoju radikalsku agresivnost“.

Advertisements

– Bio je to monolog čoveka sa cezarističkim ambicijama koji se svađa sa sopstvenim narodom. Ovaj put je pokazao za dva stepena više osionosti i verbalne agresivnosti. Bez pardona etiketira ljude, javno ih vređa, iznosi i istine i neistine, daje im nadimke… On ne trpi drugačije mišljenje, ne dozvoljava da mu se postavi ijedno suvislo pitanje, on sam pita i odgovara, priča o čemu hoće. Zato i ne ulazi u duele sa oponentima, što govori o njegovoj nesigurnosti i tome da ne veruje u sopstvene rezultate – komentariše Milivojević.

Vučić je u pomenutom intervjuu kazao i da nije on smislio sistem u kome funkcioneri stranke moraju da daju 10 odsto svojih primanja za partiju, već Zoran Đinđić, ubijeni premijer Srbije i bivši predsednik Demokratske stranke. Tvrdio je da u SNS nema pranja para i da on i njegova porodica nisu ni za dinar bogatiji nego pre pet godina. Naravno, stigao je i da podseti naciju kako je najjači i najvredniji.”

Advertisements

error: