KRSTIĆ PRETI NOVINARIMA: Ako budete pisali da radim za Vučića tužiću vas!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Krstić brižno vodi računa o svojoj poslovnoj imperiji.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, nekada savetnik Borisa Tadića, sad glavni i najartikulisaniji “tumač” svih spornih situacija koje imaju bilo kakve veze s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom, u njihovu korist, naravno, vlasnik je dve marketinške agencije koje imaju ozbiljne godišnje prihode.

Krstić, poznatiji kao Krle, bivši drugar i savetnik nekadašnjeg predsednika Tadića, dobro brine o svojim privatnim poslovima, čijoj realizaciji očigledno ne škodi podrška vladajućoj koaliciji.

Advertisements

Krstićeve marketinške agencije “Nova PR Public Relations” koja postoji par godina, i “Nova Communications” koju je imao još i u vreme Tadićeve vlasti, posluju odlično, a njihov prihod u poslednje tri godine iznosi neverovatnih 451.710.000 dinara.

Tako su samo u 2016. godini agencije “Nova PR” i “Nova Communications” imale 156.040.000 dinara poslovnih prihoda, što znači da je puno poslovnih angažmana odrađeno.

U 2015. godini ove dve firme su imale priliv od takođe realizovanih poslova 167.326.000 dinara, a pošto “Nova PR” nije postojala 2014. samo “Nova Communications” u 2014. bila je dobra za 128.344.000 dinara.

Krstić je pretio novinarima Espresa kako će ih tužiti ukoliko iznesu neistine i preteraju u povezivanju novčanom sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

IZVOR: ESPRESO

Advertisements

error: