OVO JE ZA ZATVOR! Funkcioner SNS tukao svoju ženu u kući, udarao joj glavu o zid!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Slobodan Stanić is Sombora posle žučne svađe naneo povrede M. D., s kojom živi. Ona je pokušala da mu ne dozvoli da uđe u stan. Policija nju i decu sklonila u sigurnu kuću.

 

Slobodan Stanić, jedan od poverenika SNS za Sombor i odbornik, pretukao je svoju nevenčanu suprugu M. D., saznaje Kurir.

On je u noći između petka i subote u stanu nasrnuo na nesrećnu ženu i tom prilikom joj naneo lakše povrede.
– Slobodan Stanić je kasno uveče došao sa nekog slavlja, lupao je na vrata njihovog stana, a M. D je odbila da mu otvori, verovatno u strahu da bi mogao da joj naudi. U tom stanu sa njima žive i njeno dvoje dece iz prvog braka. Ona je čak stavila nešto na vrata, nalik komodi, kako bi ga sprečila da uđe, ali je on provalio – otkriva izvor Kurira:
– Vikao je na M. D., vređao je, a verbalno nasilje je vrlo brzo prešlo u fizičko. Stanić je svoju nevenčanu suprugu udario pesnicom u glavu, a potom joj glavom udario u zid.

Deca, dečak i devojčica, sve vreme su bili u stanu.
– M. D. je nekako uspela da se otrgne i pozove policiju. Nju i decu su pripadnici policije odvezli u Sigurnu kuću.

Advertisements

Kurir je, nezvanično, dobio potvrdu informacije iz policije da je Slobodan priveden zbog porodičnog nasilja. Stanić nam je rekao da je dao izjavu, a da je potom pušten uz obavezu da se danas javi u sud.
– Nije ona zvala policiju, već neko od komšija. Zašto vas sad to toliko interesuje? – kazao je Stanić:
– Ja sam u kućnom pritvoru. Bio sam na sudu, na saslušavanju, ali pošto su subota i nedelja neradni dani, čekam ponedeljak.

Kaže da M. D. nije u sigurnoj kući, već kod „prijateljice na slavi, a da su to što pričamo sve laži, propaganda od ljudi koji mu ne misle dobro“. Tvrdi da nije udario nevenčanu suprugu, a na pitanje zašto ga je onda privela policija, kaže:
– Ima sad taj neki član, nasilje u porodici, šta ja znam, tako su mi objasnili.

Na opasku kako nasilje u porodici, ako tvrdi da je nije povredio, Stanić se brecnuo:
– Nemojte me sad, brate, uvlačiti u te priče bezveze. Smetam možda ljudima nekim i sad šire priču. Rekli su mi da ne idem u stan, da se ne približavam njoj, to su mere obezbeđenja. Sada sam u svom stanu, a mi smo imali tamo zajednički stan.

U Ministarstvu pravde naglašavaju da su svi jednaki pred zakonom i da svako mora da snosi odgovornost bez obzira na funkciju ili stranku kojoj pripada.

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: