MEDIJSKI KONKURS

 

Portal DNEVNI ŽURNAL 23. marta pokreće KONKURS za poslovnog partnera!

 

Po prvi put javno biramo kompaniju ili privatno lice koje će dobiti reklamni prostor na našem portalu, ukoliko ste i vi među zainteresovanima prijavite se što pre!

 

Naši čitaoci žive najviše na prostoru Srbije, Hrvatske, BIH, Nemačke, Švajcarske, Austrije, SAD, Kanade, Švedske i Australije, Crne Gore, Makedonije i Finske.

 

INFORMACIJE

 

Koliko košta reklama kod nas?

Tokom prijave na konkurs vi sami napišite koliko ste spremni da nam platite, na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou!

 

Ko može da se prijavi na konkurs?

Mogu da se prijave svi! Fizička lica, firme, kompanije, političke stranke, nevladine organizacije, sportske organizacije, religijske organizacije…

 

Kako biramo pobednika konkursa?

Pobednici će biti oni koji nam dostave najzanimljiviju novčanu ponudu ali i koncept same reklame. Ukoliko smo zadovoljni iznosom koji nam nudite za određen period i ukoliko se reklama ne kosi sa pravilima i zakonima u Republici Srbiji, bićete izabrani!

 

Koliko traje konkurs?

Konkurs će trajati do 1. Jula 2019. godine. Napominjemo da se dobitnici konkursa biraju momentalno, te da ukoliko nam predložite dobar poslovni dogovor, reklamiranje vašeg biznisa može odmah da počne!

 

Kakve prijave i reklame ODBIJAMO?

 

Odbijamo prvenstveno prijave u kojima se nudi premala novčana naknada. Sve reklame koje nisu po zakonu Republike Srbije u smislu promocije oružja, narkotika, seksualnih, verskih, rasnih diskriminacija neće se ni uzeti u razmatranje!

 

Sve prijave i marketinške predloge pošaljite nam na email adresu:

                              zurnalmarketing@gmail.com

 

Šta da napišete u prijavi?

U prijavi napišite:

 

Lično ime i prezime

Ime firme (Ukoliko je imate)

Novčani iznos koji nam nudite

Period koji želite da se reklamirate

Način na koji želite da uplatite novac

Šta je predmet reklame

Ujedno možete dopisati napomene, posebne želje ili ideje.

error: