UŽAS! Kosovska policija prebila gradonačelnika Niša

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Uniformisana lica na graničnom prelazu Merdare su noćas slomila levu ruku gradonačelniku Niša, Darku Bulatoviću. Njemu je stavljen gips i trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Nišu.

 

On se ne javlja na telefon, ali je incident potvrdila za “Kurir” njegova supruga Snežana Miljković.

Ona je kratko rekla da nije životno ugrožen, a da će informacije o zdravstvenom stanju davati nadležni u Kliničkom centru u Nišu.

 

Gradonačelnik Bulatović i odbornik u Skupštini grada Miloš Sekulić su privedeni od strane uniformisanih lica u policijsku stanicu na granici i tu su ostali do jutra.

Advertisements

 

– Ne, nije bilo nikakve provokacije od strane Bulatovića i ostalih iz pratnje. Incident se dogodio na granici Merdare. On se sa Sekulićem vraćao s Kosova gde je u poseti bio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Odjednom su ih zaskočila uniformisana lica kosovske policije bez ikakvog razloga. Putnicima u automobilu su uvrnuli ruke kao da su poslednji kriminalci – rekao nam je jedan od ljudi bliskih Bulatoviću.

 

Sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako kažu u Kliničkom centru Niš, danas oko 13:30 primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu, je, dodaju, dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Miloš Sekulić se takođe nije javljao na telefon. Grupa lekara stalno je pored gradonačelnika Niša.

 

(Kurir.rs/M.S.)

Advertisements

error: