Argentinski mediji ubeđuju narod da u Srbiji „teče med i mleko“

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poruka argentinskom narodu: ne slušajte savete MMF-a i „stručnjaka“ koje vam dovode iz srpske ili bilo koje druge kvislinške vlade i ne verujte svojoj vladi ako je pod kontrolom Zapada i koruptivna – borite se i protiv svoje vlade i protiv Zapada.

 

Došao mi je prijatelj iz Argentine u posetu, između ostalog zato što želi da vidi, da ga citiram: „to čudo od srpske ekonomije, pričaju nam u Argentini da napredujete brže od svih ostalih“. Naime, preko medija u Argentini, tamošnjem narodu se plasira priča kako je aranžman sa MMF-om dobar izbor, a kao najbolji primer navodi se – Srbija, u kojoj teče „med i mleko“. U argentinskim medijima se govori da je „Srbija najbolji student MMF-a“.

 

Ko ne veruje, neka pogleda ovaj članak Serbia, „el mejor alumno del FMI“. U ovom članku guverner NBS Jorgovanka Tabaković objašnjava sve uspehe NBS i srpske vlade, zašto je saradnja sa MMF-om dobra, i još daje savet argentinskom narodu da veruje svojim vlastima (kao što srpski narod veruje svom predsedniku), a vlast u Argentini obnavlja aranžman sa MMF-om. Pored nje, savete argentinskom narodu daje i niko drugi nego profesor sa „uglednog“ Megatrend univerziteta. Nisu mogli da nađu bolje „autoritete“ i „stručnjake“. Žao mi je građana Argentine i šta sve moraju da trpe.

Advertisements

 

Srbiji toliko dobro ide dok je vodi ova vlada i ovaj predsednik pod patronatom MMF-a da pucaju potporni zidovi pored autoputeva. Istina je da je Srbija najgora u regionu po svim parametrima: BDP, izvoz, visina prosečne plate… u svemu smo gori i od Albanije.

 

Srbija ne može da bude jadnija od ovoga i nikada u istoriji nije bila ovoliko ponižena. To je još jedan dokaz da je Srbija okupirana država i da u tom smislu služi kao primer. Sad vam je jasno i kakvi su to „autoriteti“ i „stručnjaci“ koje nam dovode iz sveta, da nas uče kako da budemo „dobri đaci“. U Srbiju iz sveta, isto tako, dolaze neke jorgovanke i neki megatrendovci, a nama ih predstavljaju kao velike „eksperte“. Sve što mi treba da radimo da bismo živeli bolje jeste da slušamo njih. Sa druge strane, ko zna u kojoj se sve koloniji unutar Imperije, pored Argentine, plasiraju mišljenja „uglednih“ „stručnjaka“, poput Jorgovanke Tabaković i tog profesora sa Megatrenda. Tako se radi u Imperiji. Nije nemoguće da će u budućnosti neki Đelić, Vlahović, Dinkić, Pitić… da bude savetnik predsednika Argentine, kao što predsednik Srbije ima savetnike koje mu je poslala Imperija iz drugih okupiranih država.

 

AUTOR TEKSTA: Srbin.info

Advertisements

error: