ŽELJKO MITROVIĆ: Ostaviću Srbiju bez daha!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Druga sezona rijalitija “Zadruge” počeće 6. septembra na televiziji Pink, a ono što je javnost imala prilike do sada da vidi iz impresivnog grada ostavilo ih je bez daha.

 

Danas je Željko Mitrović neposredno pre spustanja flote čamaca, gondola, brodova, jahti i ostalih plovila, lično isprobao plovidbene sposobnosti morskog zaliva u svom Imaginarijumu poznatijem kao Zadruga 2!

Podsetimo, ranije su u Šimanovce stigli oldtajmeri, šest šlepera umetničkih dela, vrednih reprodukcija, ali i originalnih umetničkih ostvarenja iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta, kao i odela na mlazni pogon koje će koristiti Veliki šef i njegovi pomoćnici.

Advertisements

 

Željko Mitrović saopštio je sa gradilišta svog imaginarijuma, poznatijeg kao “Zadruga 2”, da je sinoć u 22:25 uspešno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati i jednoj od najlepših građevina u ovom delu Evrope, izgrađenoj u stilu neoklasicizma.

 

Željko Mitrović sa projektom ”Zadruga 2” u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka pokušaće da spoji i tri epohe – početak 16-og, 20-og i 21-og veka.

 

AUTOR TEKSTA: Pink.rs

Advertisements

error: