NOVAK ZA FINALE! Šampion dolazi po svoje

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novak Đoković opisao je kako su iz njegovog ugla izgledala prethodna 24 časa tokom kojih je zabeležio dve pobede na Mastersu u Sinsinatiju.

 

Đoković je u četvrtak početo meč sa Grigorom Dimitrovom, koji je prekinut zbog kišem pa je nastavljen u petak.

Novak je savladao Bugarina posle preokreta 2-1, a potom je igrao tri seta i sa Milošem Raonićem, koga je nadigrao deveti put u isto toliko susreta.

 

“Vrlo sam zadovoljan svojim borbenim duhom i mentalnom snagom kojom sam prebrodio poteškoće u oba meča. Duel sa Dimitrovom juče nije dobro počeo, on je krenuo izuzetno dobro. Nismo jedini imali problema s kišom, ali to je samo otežalo situaciju, jer se zagrevaš, pa hladiš. Otišli smo kući oko 22.30, vratili se opet ujutru da igramo, a onda sam imao samo nekoliko sati odmora. Onda se vratiš na teren protiv Raonića koji servira više od 200 km/h od prvog gema, to me sigurno pokrenulo od početka”, rekao je Đoković.

Advertisements

 

Najboljeg srpskog tenisera u polufinalu Sinsinatija očekuje okršaj sa Hrvatom Marinom Čilićem. Đoković vodi 14-2 u međusobnom duelima, ali je Čilić slavio upravo u poslednja dva, jednom i ove godine u Londonu (5:7, 7:6, 6:3).

 

Njihov novi sudar na programu je u subotu uveče od 20 časova. U drugom polufinalu Sinsija igraće Rodžer Federer i David Gofan (nedelja, 1h).

 

B92

Advertisements

error: