SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ: Od 1 do 10 odigrao sam za 7

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vezista reprezentacije Srbije Sergej Milinković-Savić rekao je, posle poraza od Brazila (2:0) i eliminacije ‘Orlova’ sa Svetskog prvenstva, da bi sebi za sve tri partije u Rusiji dao ocenu “7,5-8”.

 

“Smatram da smo dali sve od sebe kao kolektiv, potrudili smo se da učinimo sve kako bismo otišli dalje, što je naravno bio i naš cilj. Ali, eto, utakmica sa Švajcarskom ostavila je dubok trag u nama i malo nam otežala posao danas. Zaista smo pokušali da pobedimo, ali nažalost nismo uspeli u svojoj nameri. Ipak, mislim da možemo da idemo podignutih glava kući”, rekao je Sergej posle meča.

Srbija je poražena od ‘Selesaa’ u odlučujućem susretu za prolaz među šesnaest najboljih selekcija sveta, pa je takmičenje u grupi E završila na trećem mestu sa tri osvojena boda, dva manje od drugoplasirane Švajcarske koja je u istom terminu remizirala sa Kostarikom (2:2).

Advertisements

 

“Što se konkretno mojih partija tiče, uvek može bolje. Uvek ulazim u utakmicu sa mišlju da nešto uradim bolje, nego što sam to činio u prethodnoj. Igrom protiv Kostarike mogu da budem zadovoljan, protiv Švajcarske i ne toliko, dok sam danas dao sve od sebe. Vi ćete, kao i uvek, komentarisati i napisati kako sam igrao, pa ću videti šta ćete napisati sutra”.

 

Skener našeg portala ste mogli da pročitate nedugo posle završetka susreta u Moskvi, dok je kreativac Lacija svoje partije na debitanskom Mundijalu ocenio poprilično visoko – 7,5-8.

 

“Od 1 do 10, mislim da sam odigrao za 7,5-8, pre 7,5. Da bi se došlo do desetke? Pa sigurno da postignem i pogodak, što mi je svakako bio cilj… Ali pogodili su drugi u situacijama kada je to bilo potrebno. Tu sam, radujem se svakom pozivu za reprezentaciju… Reprezentaciju vidim kao krunu svega i nešto zbog čega sam, između ostalog, počeo da se bavim fudbalom. Jedva čekam sledeće okupljanje”, zaključio je Milinković-Savić.

 

B92

Advertisements

error: