KRSTAJIĆ: Možemo da pobedimo Brazil!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić psole poraza od Švajcarske (1:2) izjavio je da je ekipa svesno rizikovala u finišu jer je želela pobedu i zato je kažnjena.

 

Prvo poluvreme bilo je kako smo želeli, u drugom rano smo primili naivan gol i sve je poremećeno. U poslednjih deset minuta sam napravio izmenu, uveo napadača umesto zadnjeg veznog. Hteli smo da rizikujemo i pokušamo da dobijem utakmicu jer bod nije donosio praktično ništa zbog rezultata Brazil – Kostarika”, rekao je Krstajić za RTS.

 

 

On je dodao da ekipa neće odustati od borbe ni protiv Brazila.

“Biće teško, oni su možda i glavni favoriti za titulu, ali vidite da favoriti ne dobijaju lako. I oni imaju mana, sigurno da nećemo da pokleknemo i učinićemo sve da napravimo rezultat koji nama odgovara”.

Advertisements

 

Krstajić ističe da Srbija ima dobru ekipu i da može da dobije Brazil.

 

Kapiten Aleksandar Kolarov istakao je da je znao koliko je Švajcarska dobra, ali da je šteta što je meč izgubljen greškama.

 

“Imali smo utakmicu u našim rukama, ali našim greškama smo izgubili. Teško je, nama je najteže. Ostaje nam Brazil, samo pobeda vodi dalje i probaćemo da je ostvarimo. Nema vremena sad za mnogo razmišljanja, bitno je da se odmorimo i psihološki spremimo. Dok postoji šansa borićemo se”, rekao je Kolarov.

 

ALO / TANJUG

Advertisements

error: