ŠEŠELJ: Otmica novinara je napad na Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ideja je bila da Stefan Cvetković nestane i da se onda mesecima laže kako je otet i ubijen. To je metod CIA, tako su i u Ukrajini radili.

 

Iza lažne otmice novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića stoje moćnici sa Zapada koji žele da destabilizuju Srbiju! Ideja im je bila da Cvetković netragom nestane i da se onda mesecima u medijima plasira laž kako je otet i najverovatnije ubijen.

 

To bi onda bilo iskorišćeno za velike demonstracije i izazivanje političkog haosa u zemlji.

 

Rušenje vlasti
Sve je ovo vođenje specijalnog rata koji treba da destabilizuje Srbiju i Aleksandra Vučića sruši sa vlasti

 

Ukrajinski scenario
Sve ovo tvrdi predsednik SRS Vojislav Šešelj, koji objašnjava da je ‘režiranje otmica’ klasičan metod delovanja američke Centralne obaveštajne agencije (CIA).

Advertisements

Šešelj podseća da se sličan scenario nedavno dogodio u Ukrajini, gde je zvanično saopšteno kako je ruski novinar Arkadij Bapčenko ubijen u Kijevu i za to je optužena Rusija, da bi se on već sutradan pojavio na konferenciji za medije. Zvanično opravdanje ove laži glasilo je da je tako sprečen atentat na Bapčenka!?!žđ

 

Šešelj ističe da se iza velike prevare oko Cvetkovićeve navodne otmice kriju zapadni plaćenici, a da je cela ova priča mogla ozbiljno da naškodi Srbiji.

– Definitivno je Zapad taj koji stoji iza ovog smešnog, navodnog pokušaja otmice. Želeli su da Cvetkovića sklone iz države, a zatim da serviraju priče i podvaljuju dokaze da je otet, mučen i, na kraju, ubijen. Za to, naravno, bila bi okrivljena država i sve je to oblik vođenja specijalnog rata koji treba da destabilizuje Srbiju i Vučića sruši sa vlasti. Cvetković nije baš pametan čovek, čim je pristao da bude marioneta na koju će posle da se sve svali… – ističe Šešelj za Informer.

 

Prema njegovim rečima, ovo je klasičan metod koji sprovodi američka Centralna obaveštajna agencija (CIA).

 

AUTOR TEKSTA: Informer.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: