Vučićev sin u Rusiji navija u društvu osuđenih kriminalaca!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Danilo Vučić, sin predsednika SNS Aleksandra Vučića juče je prisustvovao utakmici između Srbije i Kostarike (1:0). To samo po sebi ne bi moralo da bude nimalo bitno da Vučić mlađi juče nije bio u društvo sa (makar) dvojicom osuđenih kriminalaca! I to ni manje ni više neko članova ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića – Saleta Mutavog.

 

Na slici možete videti mlađanog Danila (uokvirenog crvenom bojom) u društvu više ljudi koji su juče bili na utakmici u Samari.

 

Levo uokviren žutom bojom je Milan Krasić, član Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“, čovek koji je prvobitno osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva takođe Partizanovog navijača Ivana Perovića 2011. Ipak, presuda mu je poništena pa čeka novo suđenje. Do tada, kao što vidimo, slobodno putuje svetom i druži se sa članovima porodice Vučić.

Advertisements

 

Desno, takođe zaokružen žutim krugom je Aleksandar Vidojević, poznat i kao Aca Rošavi. Reč je takođe o čoveku sa debljim kriminalnim dosijeom i jednim od članova nekadašnje kriminalne ekipe Aleksandra Stankovića.

 

Prema našim saznanjima, sve ove osobe su otputovale čarter letom u Samaru, a na istom letu su bila i dva ministra Vlade Srbije!

 

AUTOR TEKSTA: Gerila.rs  / FOTO: P.Arhiva

Advertisements

error: