HEROJ MEČA! Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov proglašen je za igrača utakmice u pobedi protiv Kostarike.

 

Levi bek naše reprezentacije postigao je jedini gol u pobedi Srbije nas Kostarikancima na startu Svetskog prvenstva.

Kapiten “orlova” postigao je fantastičan pogodak iz slobodnog udarca, koji je našoj selekciji doneo prvu pobedu na Mundijalu još od 2010. kada smo u Južnoj Africi slavili protiv Nemačke (1:0).

 

– Treba držati emocije po strani. Imamo lepu situcaiju da prođemo grupu. Da ne prosipam sada pamet, u fudbalu imamo tri rezultata… Nadam se da su ljudi u Srbiji bili uz nas i da zajedno sa nama slave. Zaslužili smo pobedu – rekao je Kolarov.

Pobedu je Kolarov posvetio direktoru reprezentacije Goranu Bunjevčeviću, koji ima zdravstvenih problema.

Advertisements

 

– Mislim da sa smo odigramo dobro kao tim. Selektor je pripremio utakmicu na pravi način, znali smo da smo jaki u prekidima, vežbali smo. Znao sam ako pogodim da neće moći da brani. To je bilo dosta za 3 boda. Zadovoljan sam kao kapiten kako smo igrali kao ekipa. Posvećujem pobedu i tri boda Goranu Bunjevčeviću, želimo da poručimo njemu i njegovoj famili da je cela reprezentacija sa njim.

 

Ne želi kapiten da se bavi matematikom i kalkulacijama.

– Bitno je što smo počeli pobedom, olakšan je put do osmine finala ali taman posla da je nešto završeno. Utakmica sa Švajcarskom biće najteža. Kao stariji ne nih se bavio matematikom. Ne igramo tako što idemo da uzmemo bod, to nismo mi, treba da idemo na pobedu. Treba da se slegnu emocije, u fudbalu je najbolje što sledeća utakmica ide brzo nema vremena za slavlje i tugovanje. Proslavićemo ali ništa preko mere – poručio je Kolarov.

 

IZVOR: Informer.rs

Advertisements

error: