NIJE DOBRO! Policija pronašla krv nestalog novinara Cvetkovića?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako javlja reporter N1, pripadnici Žandarmerije u Belu Crkvu su stigli oko 15 časova, nakon čega će, kako nezvanično saznajemo, specijalizovane jedinice započeti pretragu obližnjih jezera.

 

Pripadnici Žandarmerije započeli su pretragu kopnenog terena oko belocrkvanskih jezera. Kako saznajemo, još se čeka na dolazak specijalizovanih ronilačkih jedinica, koje će pretraživati i unutrašnjost jezera i obližnjih vodotokova.

U Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi, na mestu gde je Cvetković nestao, još se nalazi parkiran “folksvagen polo”, koji je novinar koristio.

 

Iznad tog mesta nadleću policijski helikopteri, ulica je zatvorena, a na terenu se od jutros nalaze pripadnici kriminalističke policije, koji zajedno sa službenim psima pretražiju obližnji teren.

Roditelji Stefana Cvetkovića kažu da su sinoć s njim sedeli i pričali, kao i da je on rekao da ide do grada. Kažu i da im nije pričao da mu je neko pretio, kao i da je planirao da putuje negde.

 

Podsetimo, novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao. Policija saopštila da je raspisala potragu, a da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Advertisements

 

“Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke ‘polo’ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca”, navodi se u saopštenju.

Kurir i Informer su preneli da je navodno na licu mesta pronađena nepoznata kutija ali i krv koja po svemu sudeći pripada novinaru jer je kod krvi pronađen i njegov pokidan ručni sat. To su potvrdili i meštani.

 

N1 SRBIJA

Advertisements

error: