LAŽE ŽUTA BANDA! IZ KREMLJA DEMANTUJU “BLIC”: Putin nikad neće priznati Kosovo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iz Kremlja poručuju da Rusija nikada i nipošto neće priznati lažnu državu Kosovo i da će dosledno štititi interese naše zemlje… Dačić: Moskva iskreno i dosledno podržava naše interese. Rusi su danas veći Srbi od mnogih Srba

Zapadni moćnici i mediji pod njihovom kontrolom u Srbiji započeli su strahovitu kampanju protiv ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina!

Patriotiše cajtung ‘Blic’ tako već danima na naslovnoj strani objavljuje odvratne laži da će Putin priznati takozvanu državu Kosovo i da sa novim predsednikom SAD Donaldom Trampom navodno dogovara ‘trgovinu’ kojom bi Rusija odustala od Kosova, a Amerikanci bi priznali Krim kao deo Ruske Federacije!

Povodom ove zločinačke NATO kampanje laži oglasili su se ugledni ruski analitičari, koji poručuju da Putin nipošto neće trgovati srpskim interesima i da nikada neće priznati Kosovo.

Informer je takođe u više odlično obaveštenih izvora u Kremlju dobio potvrdu informacije da Rusija i predsednik Putin čvrsto stoje uz svoje “jedine iskrene saveznike na Balkanu”.

 

Zapadni poslušnici

Da Zapad i njegovi medijski poslušnici u Srbiji sprovode kampanju laži protiv Putina potvrđuje i Ivica Dačić, šef srpske diplomatije.

To što se piše po nekim novinama je najobičnija glupost, koja nema nikakve veze sa realnošću! Rusija stoji čvrsto uz Srbiju, Moskva iskreno i dosledno podržava naše interese. Rusi su danas veći Srbi od mnogih Srba… – poručuje Dačić.

I analitičar Dragomir Anđelković kaže da zapadni mediji i njihove ekspoziture u Srbiji besomučno pokušavaju da kompromituju Putina.

Stvara se predstava da su Putin i Tramp politički trgovci, koji na geopolitičkim tezgama rešavaju probleme bez bilo kakvih principa. Cilj ove kampanje jeste da dva svetska lidera budu moralno degradirani, ali i da se stvori slika kako će se teritorijalno cenkati po principu “ja tebi ovo, ti meni ono”… – naglašava Anđelković, dodajući da to nije istina:

Advertisements

Rusija neće nametati rešenje za Kosovo, već će težiti da se u pregovorima sa SAD nađu najbolja rešenja za našu zemlju…

Da Vladimir Putin nema nameru da izda “glavnog saveznika na Balkanu” potvrđuje i Igor Pšeničnikov, savetnik direktora Ruskog instituta za strateška istraživanja. Prema njegovim rečima, najnovija medijska kampanja ima za cilj da unese razdor između Srbije i Rusije.

Šta će Rusima podrška SAD za Krim?!
Čak i ako bi SAD iznele predlog ‘Krim za Kosovo’, Rusija bi ga odbila jer nam ne treba podrška Vašingtona da bi Krim bio ruski. Rusija bi priznanjem Kosova izdala glavnog saveznika na Balkanu
Igor Pšeničnikov, savetnik direktora Ruskog instituta za strateška istraživanja

Scenario da Moskva prizna lažnu NATO državu Kosovo nikako nije moguć, pogotovo dok je Putin na vlasti! Čak i ako bi SAD iznele predlog “Krim za Kosovo”, Rusija bi ga odbila jer nam nije potrebna podrška Vašingtona da bi Krim bio ruski. Rusija bi priznanjem Kosova izdala glavnog saveznika na Balkanu. To bi značilo i kršenje međunarodnog prava i Rusija na to nikad neće pristati – podvlači Pšeničnikov.

 

INFORMER

 

Advertisements

error: