ĐILAS: Vučiću ti si sramota za Srbiju i Srbe!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Inicijator formiranja Saveza za Srbiju Dragan Đilas odgovorio je na optužbe predsednika Republike Aleksandra Vučića da iza protesta zbog poskupljenja goriva stoje lideri opozicije, pozivom da smanji akcize umesto toga što vređa ljude.

 

“Vučiću, smanji akcize i zaustavi dalju pljačku umesto što blatiš svakoga ko se usudi da protestuje protiv tvoje politike. I prestani da vređaš ljude. Tako se ne ponaša predsednik države. Sramotiš i državu i nas”, poručio je Đilas na Tviteru.

 

Vučićevu izjavu osudio je i pokret Dveri navodeći da će tužiti svakoga ko iznosi laži, klevete i narušava ugled pokreta.

 

“Kаdа predsednik Srbije svoje političke protivnike iz opozicije iz čistа mirа prostаčki nаzivа političkim ludаcimа, bаtinаšimа i secikesаmа – to nаjbolje govori o njegovoj ličnosti. Tu on pokаzuje kаko shvаtа demokrаtiju i slobodu misli”, navele su Dveri u saopštenju.

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je svako ko želi da protestuje dobrodošao, samo da ne krši zakon. On je posle obilaska Vojne gimnazije ocenio da je protest zbog visokih cena goriva politički organizovan i da na to pozivaju opozicioni lideri.

 

IZVOR: N1 SRBIJA

Advertisements

error: