JUTKA FUNKCIONER: Mene Bog i Vučić čuvaju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milutin Jeličić, protiv koga je podneta krivična prijava zbog seksualnog uznemiravanja i ucenjivanja seksom, kaže da ima zaštitu, ni manje ni više, nego predsednika Srbije i SNS, dok bi ga naprednjaci na nižim funkcijama linčovali.

 

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, protiv koga je podneta krivična prijava zbog seksualnog uznemiravanja i ucenjivanja seksom, nastavlja da se bahati, pri čemu čak, bez ikakvog razloga, unaokolo tvrdi da ima zaštitu, ni manje ni više, nego predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

 

Ovaj bahati lokalni šerif počeo je da se poziva na vrh SNS pošto mu je Marija Lukić, koja je bila zaposlena u opštini Brus kao Jeličićeva sekretarica, saopštila da ga je prijavila za seksualno uznemiravanje i fizički nasrtaj.

 

– Skriva se iza stranke i poziva na Vučića. Poslao mi je poruke u kojima je naveo da podnesem prijave za sve što ne radi po zakonu, a onda dodao: “Sreća moja što me štiti Vučić, ovi ispod njega bi me linčovali, a zbog njih ne bih ni bio u SNS.” Neposredno pošto sam ga prijavila, dobila sam otkaz. To se desilo u martu – navodi za Kurir Lukićeva.

Advertisements

 

Ona objašnjava da je dve godine radila kao Jeličićeva sekretarica i tvrdi da ju je on od prvog dana seksualno uznemiravao.

 

– Slao mi je na destine poruka “da se ljubkamo i volkamo” i tako me dugo uznemiravao – priča Lukićeva i objašnjava da nije ranije to prijavila zato što se plašila, jer joj je pretio batinašima i tvrdio da je pod zaštitom.

– Unapređenje na poslu je uslovljavao seksualnim odnosom. Nakon što sam ga prijavila, on je poslao batinaše i zatvorio radnju moga supruga u Brusu – tvrdi Lukićeva i dodaje da je povodom ovog slučaja dobila poziv da 12. juna da izjavu tužilaštvu.

 

Jeličić juče nije želeo da objasni na osnovu čega tvrdi da ima zaštitu šefa stranke. Nije odgovarao na pitanja Kurira. On je, kako je naš list pisao, krajem marta saslušan u Upravi kriminalističke policije u Kruševcu, a na saslušanju koje je trajalo gotovo osam sati dao je izjavu u kojoj je negirao optužbe. Odlukom tužilaštva, pušten je da se brani sa slobode.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO: RAS

Advertisements

error: