SVAŠTA! Vučić vojnicima podelio makete stanova

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije pozvao pripadnike snaga bezbednosti da pogledaju stanove koji se nude po povoljnim cenama.

 

STAN od 67 kvadrata, iz državnog projekta izgradnje jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti, moći će da se kupi na kredit čija će rata biti oko 118 evra mesečno. To je danas najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je sa premijerkom Anom Brnabić obišao “ogledni stan” iz ovog državnog projekta. Predsednik Srbije pozvao je pripadnike vojske, policije i Bezbednosno-informativne agencije, koji su zainteresovani da kupe stan uz pomoć Vlade Srbije, da pogledaju ovaj ogledni stan u naselju Zemunske kapije i uvere se šta će moći da kupe.

 

Takođe, poručio je Vladi Srbije da ispita mogućnost da se na sličan način i pod sličnim uslovima obezbedi da stanove mogu da kupuju medicinske sestre, lekari, mladi bračni parovi koji imaju nameru da ostanu u zemlji…

Advertisements

 

 

– Ako Vlada nađe finansijske mogućnosti, a verujem da Siniša Mali može u tome da pomogne premijerki, to bi mnogo značilo za sve – poručio je Vučić.

 

On je zahvalio Vladi što je razumela njegovu inicijativu, ministarstvima građevinarstva i policije… i naveo da veruje da će zainteresovani pripadnici snaga bezbednosti i agencije moći da se uvere da će ovi stanovi biti visokog kvaliteta, “sa petoslojnom stolarijom, parketom, izolacionim materijalima od 40 centimetara, da vide da je sve po visokim standardima, a po ceni manjoj od tržišne”.

 

Na društvenim mrežama kruže poruke: Predsednik podelio makete stanova vojnicima, ali pravih stanova JOŠ nema!

 

IZVOR: Novosti / Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: