Gradonačelnik Niša svečano otvorio bezinsku pumpu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novu benzinsku pumpu u Ulici vojvode Mišića, nedaleko od nišavskog mosta, svečano je otvorio sam gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Ovo nije prvi put, da se laća makazica za presecanje vrpce kada su u pitanju privatne benzinske stanice, jer takav poduhvat obavio je i početkom 2017. godine.

Premda gradonačelnik Bulatović tvrdi da nema vremena da gostuje u emisijama lokalnih nezavisnih medija, pa čak i da daje pojedine izjave, izgleda da mu ono ne manjka kada su u pitanju otvaranja privatnih benzinskih pumpi. Orkužen plavo-belim balonima, sa osmehom na licu i makazama u rukama, gradonačelnik je otvorio novu Gazpromovu pumpu u vlasništvu Rusa.

 

Bulatović kaže da ova benzinska pumpa “nudi sadržaj koji je potreban Nišu”, ali i “obezbeđuje nova radna mesta”.

Advertisements

 

Važno je reći da je kompanija NIS otvaranjem benzinske stanice obezbedila nova radna mesta. Reč je o velikoj i značajnoj kompaniji za Grad Niš koja svake godine izdvaja značajna sredstva za različite potrebe, pre svega naših sugrađana, kroz razne projekte. Novootvorena benzinska stanica nudi sadržaj koji je potreban gradu – rekao je Bulatović.

 

Ovo je, dodaje, ujedno i podsticaj za sve druge kompanije da ulažu i doprinesu razvoju našeg grada“.

Mi možemo još samo da dodamo da je ovo više nego smešno. U gradu u kome se odlučuje o sudbini jednog aerodroma i gde su u igri stotine radnih mesta, gradonačelnik koji otvara običnu bezninsku pumpu – deluje kao neki sitan kriminalac koji je došao do prvog većeg novca da rešio da toči naftu.

 

IZVOR: Južne Vesti / Gerila.rs 

Advertisements

error: