Severina: Moj sin je Hrvat i slaviće “Oluju” Dan pobede!

Podeli vest sa drugima!
  • 1.4K
    Shares

Šokantna izjava pevačice Severine: “Moj sin je Hrvat, slaviće Oluju”! Pevačica bivšem suprugu poslala šokantan odgovor, kada je on izrazio zabrinutost da će njihovog sina deca diskriminisati u školi jer mu je otac Srbin.

 

Pevačica Severina Kojić i njen bivši suprug Milan Popović trenutno preko advokata vode rat gde će upisati sina u osnovnu školu. Ona je tim povodom Popoviću poručila da je njihov sin Aleksandar Hrvat i da će slaviti zločinačku akciju Oluju.

 

I dok Milan predlaže da sina upišu u Američku internacionalnu školu u Zagrebu, gde će nastavu imati na engleskom jeziku, Severina insistira da ide u državnu školu. Milan se ne slaže sa bivšom partnerkom, jer je zabrinut da će mu druga deca zameriti to što mu je otac Srbin.

 

U dopisu koji je Milan poslao Severini stoji:

“Deca u školi u kojoj Severina predlaže obeležavaju dan pada Vukovara i Aleksandar bi mogao da bude izložen diskriminaciji vršnjaka.”

 

Njemu je međutim, ubrzo došao šokantan Severinin odgovor u kojem piše da će Aleksandar kao Hrvat zajedno sa tom decom slaviti akciju Oluja u kojoj je oko 250.000 Srba proterano iz Hrvatske.

 

“Pre svega, Aleksandar je Hrvat, pa nema razloga da bude žrtva diskriminacije drugih Hrvata. Godišnjicu pada Vukovara, godišnjicu Oluje i slično obeležava cela Hrvatska, te je reč o delu istorije o kome će Aleksandar kao i svako drugo dete učiti u školi.” – prenosi Informer.

 

Izvor: Svet Plus / FOTO: Pixssel