LAJOVIĆ: Mogu da pobedim svakoga sada!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ovaj meč mi je dao samopouzdanje. Osećam se dobro, želim da nastavim da radim još više i da najvećim turnirima pravim velike rezultate – rekao je srpski teniser posle eliminacije s Rolan Garosa.

 

OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ

MALO je nedostajalo Dušanu Lajoviću, ali ipak nije uspeo juče da napravi veliko iznenađenje u 2. kolu Rolan Garosa protiv favorizovanog Aleksandra Zvereva (2) – 2:6, 7:5, 4:6, 6:1, 6:2.

– Bio je ovo jedan od mojih boljih mečeva na grend slemovima. Žao mi je što nisam prošao dalje. Da sam dobio drugi set, stvari bi bile mnogo drugačije. Imao sam rešenja i kontrolisao igru sa osnovne linije. Šteta što nisam uspeo da pobedim, ali sam iz svega izvukao mnogo pozitivnih stvari – rekao je popularni Duci posle lavovske borbe u 5 setova.

 

Počeo je Lajović kao što je i obećao, rasterećen misli o tome ko je drugi, a ko 60. reket sveta. U tim trenucima, vodio se veliki boj u mitskoj pariskoj areni broj 1 koja će, nažalost, uskoro biti srušena u sklopu modernizacije teniskog kompleksa u Bulonjskoj šumi.

Advertisements

 

– Igrao sam potpuno egal i imao šansu da pobedim. Najveću zamerku imam na procenat prvog servisa. Sve ostalo sam radio dosta dobro – prokomentarisao je svoje izdanje.

Ravnopravan duel u sjajnoj teniskoj predstavi, po sparini u grotlu “jedinice” trajao je do četvrtog gema u 3. setu.

 

– Imao sam meč u rukama igrački, ali sam pred kraj pao fizički, emotivino i mentalno. Ipak, pokazao sam da mogu ravnopravno da igram protiv vrhunskih igrača. Najbitnije je što sad verujem da mogu da pobedim bilo koga iz top 10 ili 20. Verujem da mogu još da napredujem i da idem u pravom smeru. Ovaj meč mi je dao samopouzdanje. Osećam se dobro, želim da nastavim da radim još više i da najvećim turnirima pravim velike rezultate.

 

IZVOR: Novosti.rs / FOTO: AP

Advertisements

error: