UHAPŠEN! On je prebio dedu od 73 godine!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vozač BMW Marko Stevanović, mladić sa snimka koji je šokirao Srbiju, a na kojem se vidi kako udara starijeg čoveka na biciklu, uhapšen je jutros i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

 

 

On se tereti za nasilničko ponašanje.

Podsetimo, on je juče ekskluzivno za Kurir, posle objavljenog snimka, izjavio sledeće: “Reagovao sam u afektu i žao mi je, devojka mi je javila da je starac na biciklu vređa i dobacuje joj pogrdne reči.”

 

On je dodao da nema razloga da se krije i da mu je žao zbog svega jer je odreagovao u afektu kada je pretukao Miša Očovaja (73) iz Stare Pazove.

Advertisements

 

– Moja devojka, koja je dijabetičar, otišla je da trči. U jednom trenutku me je zvala i rekla da za njom ide deda na biciklu, da je naziva kurvom, preti joj i psuje je. Sva uplakana me je zvala i rekla mi šta se desilo. Bio sam potpuno van sebe, pa sam seo u kola i otišao tamo – priča Stevanović.

On dodaje da je ubrzo sreo starca i da mu je pao mrak na oči kad ga je video.

 

– Bio sam besan kao ris. Setio sam se i majke, koja je pre dve godine imala neprijatnost, kada su dvojica stala kolima i terala je da uđe. Jedva se bila izvukla, a i dan-danas doživljava stres – kaže Stevanović.

 

On ističe da je, kada je seo u automobil, pozvao Hitnu pomoć i sam otišao u policijsku stanicu.

 

IZVOR: Mediji / FOTO: Printel

Advertisements

error: