CECA LJUTA: Policija privela mog sina iako je nevin!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pevačicin sin dao iskaz u Laktašima i objasnio šta se dogodilo u ponedeljak, kada je s grupom mladića učestvovao u tuči.

 

Ceca Ražnatović (43) zabrinuta je za sina Veljka (21), koji je u ponedeljak učestvovao u tuči grupe mladića u Laktašima u Republici Srpskoj tokom koje je korišćeno i vatreno oružje.

Ražnatović je u utorak saslušan u policiji, gde je dao iskaz o incidentu u koji je i on bio umešan. Banjalučka policija je u saopštenju navela njegove inicijale i potvrdila da je šest osoba osumnjičeno da su učestvovali u obračunu na parkingu u Laktašima.

 

Folk zvezda se, kada je ova vest objavljena u medijima, uznemirila jer nije znala o čemu se radi. Odmah je pozvala sina, ali on nije odgovarao na poruke i pozive.

 

– Ceca je poludela kad je čula da je njen sin ponovo učestvovao u tuči u Bosni. Milion puta mu je rekla da vodi računa kako se ponaša, da ne naseda na provokacije i da smiri strasti.

Advertisements

Veljko je temperamentan i tera po svom. On je mnogo vezan za društvo i zato je prošlog vikenda i nadrljao – kaže za Kurir izvor blizak pevačici i dodaje da mu se Ceca poverila i otkrila kako je došlo do tuče.

 

– Veljko bi život dao za svoje prijatelje. Najpre je pokušao da smiri situaciju između mladića koji su se zatekli na parkingu. U prvom trenutku nije izgledalo da će doći do tuče.

 

Skočio je tek kad je video da je vrag odneo šalu, da je stvar ozbiljna i da je njegov drug u opasnosti. Samo je želeo da ga zaštiti. Veljko je kasnije rekao Ceci da to nije bilo ništa strašno i da se ne brine, ali ona se kao i svaka majka uplašila – završava naš izvor.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO: Montaža

Advertisements

error: