KOSOVSKA POLICIJA: Beograd krije ubicu Olivera Ivanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Odgovor o ubistvu lidera Građanske incijative Srbija, demoraktija, pravda Olivera Ivanovića krije se Beogradu, izjavio je večeras zamenik premijera Kosova Enver Hodžaj.

 

“Ubistvo Ivanovića ima korene u destruktivnoj politici Srbije i odgovor o ubistvu se krije u Beogradu”, napisao je Hodžaj na tviter, odgovarajući tako na izjave ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića.

 

Potpredsednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Srbija zainteresovana da se reši ubistvo Olivera Ivanovića, ali da ne vidi i spremnost prištinskih vlasti.

Advertisements

 

Stefanović je ukazao da nema razmene podataka u vezi sa time i apelovao na Euleks da se ozbiljnije uključi u rešavanje tog slučaja.

Hodžaj je optužio institucije Srbije da odbijaju saradnju u istrazi ubistva Ivanovića i da to čine namerno da bi se porikrila istina i omela pravda.

 

Ranije je i Kosovska policija objavila da pravog ubicu ali i motive ubistva krije zvanični Beograd.

Ivanović je ubijen 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija GI SDP. Nepoznata osoba ispalila je u njega šest metaka. Ubijen je s leđa, u pre podnevnim satima. U istrazi nema pomaka.

 

IZVOR: Agencije / FOTO: N1

Advertisements

error: